Over ons

Alles voor uw computerwerkplek


De geschiedenis van Gates Benelux

Gates Benelux bestaat sinds 1984. We begonnen als verkoopkantoor van Gates en verkochten uitsluitend geluidsdichte kappen voor printers en stofwerende computerkasten.

Dit doen we natuurlijk nu nog steeds, maar intussen is ons assortiment behoorlijk uitgebreid. Tal van nieuwe producten hebben we in de afgelopen jaren aan onze catalogus toegevoegd. Denk aan printers, oplossingen voor beeldschermen en ergonomische producten voor op kantoor. Zo hebben we, om maar iets te noemen, zo’n 60 verschillende soorten monitorarmen op voorraad. Zelfs maatwerkoplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Van geluiddichte kappen naar flatscreen-trolleys

Bij bedrijven en in winkels wordt steeds meer gebruik gemaakt van beeldschermen om te communiceren, voor onder meer videoconferenties. Daarnaast biedt Gates Benelux toepassingen voor beurspresentaties, digital signage, videowalls en computerwerkplekken. Zoekt u voor uw kantoor, instelling, winkel. horecapand, school of gezondheidsinstelling een bijzondere oplossing voor een beeldscherm? Neem een kijkje in onze webshop.


Bekijk onze catalogus