Over ons

De geschiedenis van Gatesweb - AtepGates  


AtepGates ontwikkelt en produceert sinds 1984 geluiddempende printerkappen en stofwerende kasten voor printers en computerkasten.


Dit doen we natuurlijk nu nog steeds, maar intussen is ons assortiment behoorlijk uitgebreid. Tal van nieuwe producten hebben we in de afgelopen jaren aan onze catalogus toegevoegd. Denk aan verwarmde en stofwerende kasten voor labelprinters, montage oplossingen voor beeldschermen en ergonomische producten voor op de computerwerkplek. Zo hebben we, om maar iets te noemen, zo’n 60 verschillende soorten monitorarmen op voorraad. Zelfs maatwerkoplossingen behoren tot de mogelijkheden.


Van geluiddichte kappen naar flatscreen-trolley


Bij bedrijven en in winkels wordt steeds meer gebruik gemaakt van beeldschermen om te communiceren, voor onder meer videoconferenties. Daarnaast biedt Gatesweb toepassingen voor beurspresentaties, Digital Signage, Video Walls en computerwerkplekken. Zoekt u voor uw kantoor, instelling, winkel. horecapand, school of gezondheidsinstelling een bijzondere oplossing voor een beeldscherm? Neem een kijkje in onze gatesweb-shop.

Algemene bedrijfsgegevens:
Bedrijfsnaam: AtepGates 
Vestigingsadres: Vossenweg 30
Postcode+ Plaats: 3941 GT Doorn - Nederland
KvK: 74587412
BTW nummer: NL001 251 969 B66 
Telefoon: +31 (0)343 477500
Email algemeen: [email protected]
Email verkoop: [email protected]
Bankrekening ABN Amro: NL32 ABNA 0843 0583 15
BIC nummer: ABNANL2A