Betaalmethoden

Bij Gatesweb - AtepGates kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDEAL
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Bancontact / Mister Cash
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Op rekening betalen voor bedrijven
U kunt als bedrijf tot vier weken na uw bestelling op rekening betalen. U ontvangt een e-mail met een digitale factuur van AtepGates om uw bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor Nederlandse bedrijven. Indien u met uw bedrijf buiten Nederland gevestigd bent en graag op rekening wilt bestellen, stuur dan een mail naar [email protected]. Belgische bedrijven hebben de mogelijkheid om de gefactureerde BTW in België te verrekenen.