Betaalmethoden

Bij Gatesweb.nl en Gatesweb.be kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDEAL
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

PayPal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@gatesweb.nl om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Bancontact / Mister Cash
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Op rekening betalen voor bedrijven
U kunt als bedrijf tot vier weken na uw bestelling op rekening betalen. U ontvangt een e-mail met een digitale factuur van Gates Benelux BV om uw bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor Nederlandse bedrijven. Indien u met uw bedrijf buiten Nederland gevestigd bent en graag op rekening wilt bestellen, stuur dan een mail naar sales@gatesweb.nl. Belgische bedrijven hebben de mogelijkheid om de gefactureerde BTW in België te verrekenen.